Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka

Sastojci
400 g Aurelia raviola s ovčjim sirom
35 g crnog češnjaka (narezanog na ploškice)
1 ljuti feferon (narezan na tanke listiće)
1 vezica peršinovog lista (krupno nasjeckanog)
100 g tostiranih lješnjaka (krupno nasjeckanih)
2 žlice maslinovog ulja
50 g maslaca
125 g sira Grana Padano
Provansalska mješavina po želji
Origano po želji
Origano po želji
Priprema

Za početak jeseni donosimo spoj delikatnog ovčjeg sira te aromatičnog i interesantnog crnog češnjaka. Savršen recept za one koji žele isprobati nešto posebno, mirisno i elegantno, bez neugodnog zadaha.

  1. Na tavicu dodamo maslinovo ulje i maslac te zagrijemo na srednje jakoj vatri.
  2. Dodamo crni češnjak i pustimo da se kratko poprži, tek da pusti svoju aromu.
  3. U međuvremenu u lagano posoljenoj vodi skuhamo raviole.
  4. Kuhane raviole prebacimo na tavicu s češnjakom, začinimo provansalskom mješavinom i origanom.
  5. Dodamo malo vode u kojoj se kuhala tjestenina i pustimo kratko da se umak poveže s tjesteninom.
  6. Umiješamo naribani Grana Padano, svježe nasjeckani peršin, posolimo i popaprimo.
  7. Sve dobro promiješamo i serviramo na tople tanjure.
  8. Na kraju posipamo sjeckane papričice i tostirane lješnjake za hrskavi kontrast.
Aurelia-gourmet-ravioli-s-kozjim-sirom-i-crnim-maslinama-u-umaku-od-pecene-paprike-i-safrana
Aurelia ravioli s kozjim sirom i crnim maslinama u umaku od pečene paprike i šafrana
Aurelia-gourmet-ravioli-s-jadranskim-kozicama-tostiranim-mrvicama-incunima-i-svjezim-smokvama
Ravioli s jadranskim kozicama, tostiranim mrvicama, inćunima i svježim smokvama
Aurelia svježi ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanom i kockicama suhih svinjskih obrazina
Ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanima i kockicama suhih svinjskih obrazina
Aurelia-etno-tjestenine-s-toskanskim-keljom-rastikom-i-tostiranim-ljesnjacima
Etno tjestenine s toskanskim keljom, raštikom i tostiranim lješnjacima
ravioli_tikvice_-bukovace_u_umaku_od_krem_sira_sa_sparogama_mini
Ravioli punjeni tikvicama i bukovačama u umaku od krem sira sa šparogama
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Pregled privatnosti

NAŠE KLASJE d.o.o., Raška 35, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 62858712399, (u daljnjem tekstu NAŠE KLASJE d.o.o.) posebno se raduje Vašoj posjeti našim internetskim stranicama te Vašem zanimanju za našu tvrtku i proizvode. Zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo ozbiljno, te se obvezujemo na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

NAŠE KLASJE d.o.o. prepoznaje važnost Vaše zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka te želi da se prilikom posjeta našim internetskim stranicama osjećate ugodno. Kada prikupljamo Vaše osobne podatke ili kada ih dijelite s nama, mi ih upotrebljavamo u skladu s ovom Politikom zaštite privatnosti. Politika zaštite privatnosti