Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom

Sastojci
400 g Aurelia svježih krpica
1 glavica crvenog luka
1 češanj češnjaka
1 cm đumbira
1 kg kupusa (mala glavica)
Malo ulja
Tucane ljute paprika
Soli
20 ml soja sosa
15 g ili 1 žlica šećera
30 g sezama
Mladi luk
Priprema

Na zagrijanom ulju popržite crveni luk i sitno sjeckani češanj češnjaka i ribani đumbir. Luku dodajte rezani kupus i pržite dok kupus ne povene. Nakon 10, 15 minuta kada kupus počne venuti i poprimati lijepu zlatnu boju dodajte i šećer kako bi se kupus karamelizirao. Dodajte soja sos i ostale začine, a onda i kuhane Aurelia krpice. Ostavite na vatri par minuta, a onda servirajte s tostiranim sezamom i tanko rezanim svježim mladim lukom.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom