Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom

Sastojci
400 g Aurelia svježih krpica
1 glavica crvenog luka
1 češanj češnjaka
1 cm đumbira
1 kg kupusa (mala glavica)
Malo ulja
Tucane ljute paprika
Soli
20 ml soja sosa
15 g ili 1 žlica šećera
30 g sezama
Mladi luk
Priprema

Na zagrijanom ulju popržite crveni luk i sitno sjeckani češanj češnjaka i ribani đumbir. Luku dodajte rezani kupus i pržite dok kupus ne povene. Nakon 10, 15 minuta kada kupus počne venuti i poprimati lijepu zlatnu boju dodajte i šećer kako bi se kupus karamelizirao. Dodajte soja sos i ostale začine, a onda i kuhane Aurelia krpice. Ostavite na vatri par minuta, a onda servirajte s tostiranim sezamom i tanko rezanim svježim mladim lukom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Tortelloni-s-hummusom-2
Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom