Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem

Sastojci
300 g Aurelia raviola s jadranskim kozicama
1 žlica sezamovog ili suncokretovog ulja
1 glavica crvenog luka
1 češanj češnjaka
2 crvene paprike
250 g brokule
2 mlada luka
2 žličice sjemenki sezama
15 g kukuruznog škroba
60 ml soja sosa
2 žlice meda ili smeđeg šećera
1/2 žličice mljevenog đumbira
Priprema

U wok ili običnoj velikoj tavi zagrijte ulje. Dodajte na trakice narezan crveni luk. Pustite 5 minuta da povrće omekša. Dodajte sitno kosani češnjak, na kockice narezanu papriku i brokulu. Pirjajte 5 minute dok povrće ne omekša.

Pomiješajte soja umak, med ili smeđi šeće, kukuruzni škrob i đumbir i smjesom prelijte povrće. Kuhajte dok se umak ne zgusne. Umiješajte kuhane Aurelia raviole s jadranskim kozicama. Poslužite sa sjeckanim mladim lukom i sjemenkama sezama.

Facebook
Pinterest
Email
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-s-tartufima-holandez-umakom-i-sparogama
Ravioli istarski tartufi sa šparogama i domaćim Holandez umakom
Aureli-špageti-šalša-tuna-2
Aurelia 2u1 svježi špageti i šalša s tunom za dvoje
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke
Ravioli-s-bućom-i-kremom-od-smeđeg-maslaca
Ravioli s bućom u kremici od smeđeg maslaca (Beurre Noisette)