Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem

Sastojci
300 g Aurelia raviola s jadranskim kozicama
1 žlica sezamovog ili suncokretovog ulja
1 glavica crvenog luka
1 češanj češnjaka
2 crvene paprike
250 g brokule
2 mlada luka
2 žličice sjemenki sezama
15 g kukuruznog škroba
60 ml soja sosa
2 žlice meda ili smeđeg šećera
1/2 žličice mljevenog đumbira
Priprema

U wok ili običnoj velikoj tavi zagrijte ulje. Dodajte na trakice narezan crveni luk. Pustite 5 minuta da povrće omekša. Dodajte sitno kosani češnjak, na kockice narezanu papriku i brokulu. Pirjajte 5 minute dok povrće ne omekša.

Pomiješajte soja umak, med ili smeđi šeće, kukuruzni škrob i đumbir i smjesom prelijte povrće. Kuhajte dok se umak ne zgusne. Umiješajte kuhane Aurelia raviole s jadranskim kozicama. Poslužite sa sjeckanim mladim lukom i sjemenkama sezama.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom