Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom

Sastojci
250 g Aurelia zelenih tagliatella
350 g kozica
2 svježe rajčice
1 - 2 češanja češnjaka
maslinovo ulje
sol i biber po želji
limunov sok
peršin po želji
Priprema

Na malo maslinovog ulja kratko prodinstajte sitno sjeckani češnjak, dodajte kozice, pire od rajčica i vodu od kozica. Za recept možete koristiti i rajčice iz konzerve, ali u sezoni rajčica savjetujemo da dvije velike rajčice izblendate u fini pire.

Sve skupa kuhajte dok ne proključa pa dodajte Aurelia zelene tagliatelle. Poklopite i kuhajte dok se tjestenina ne skuha, 3 – 5 minuta. Zalijte s još malo maslinovog ulja, po želji dodajte malo limunovog soka i ostale začine. Servirajte sa svježim peršinom.

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem