Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom

Sastojci
6 žlica octa
6 žlica šećera
2 žlice soja sosa
2 žlice kečapa
1 dl vode
2 jaja
brašno
krušne mrvice
ulje za pohanje
sol
Priprema

Za slatko kiseli umak pomiješajte octa, šećera, soja sos i kečap. Miješajte dok se šećer ne otopi. U umak možete dodati i malo čili papričica za dodatnu ljutinu. Po želji umak razrijedite s malo vode.

Aurelia svježe raviole uvaljajte u brašno, jaja i krušne mrvice i pohajte ih u dubokom ulju. Kada dobiju lijepu boju izvadite ih iz ulja, ocijedite na papirnatom ubrusu, posolite i poslužite uz umak.

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem