Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom

Sastojci
6 žlica octa
6 žlica šećera
2 žlice soja sosa
2 žlice kečapa
1 dl vode
2 jaja
brašno
krušne mrvice
ulje za pohanje
sol
Priprema

Za slatko kiseli umak pomiješajte octa, šećera, soja sos i kečap. Miješajte dok se šećer ne otopi. U umak možete dodati i malo čili papričica za dodatnu ljutinu. Po želji umak razrijedite s malo vode.

Aurelia svježe raviole uvaljajte u brašno, jaja i krušne mrvice i pohajte ih u dubokom ulju. Kada dobiju lijepu boju izvadite ih iz ulja, ocijedite na papirnatom ubrusu, posolite i poslužite uz umak.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika