Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom

Sastojci
6 žlica octa
6 žlica šećera
2 žlice soja sosa
2 žlice kečapa
1 dl vode
2 jaja
brašno
krušne mrvice
ulje za pohanje
sol
Priprema

Za slatko kiseli umak pomiješajte octa, šećera, soja sos i kečap. Miješajte dok se šećer ne otopi. U umak možete dodati i malo čili papričica za dodatnu ljutinu. Po želji umak razrijedite s malo vode.

Aurelia svježe raviole uvaljajte u brašno, jaja i krušne mrvice i pohajte ih u dubokom ulju. Kada dobiju lijepu boju izvadite ih iz ulja, ocijedite na papirnatom ubrusu, posolite i poslužite uz umak.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Tortelloni-s-hummusom-2
Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom