Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom

Sastojci
6 žlica octa
6 žlica šećera
2 žlice soja sosa
2 žlice kečapa
1 dl vode
2 jaja
brašno
krušne mrvice
ulje za pohanje
sol
Priprema

Za slatko kiseli umak pomiješajte octa, šećera, soja sos i kečap. Miješajte dok se šećer ne otopi. U umak možete dodati i malo čili papričica za dodatnu ljutinu. Po želji umak razrijedite s malo vode.

Aurelia svježe raviole uvaljajte u brašno, jaja i krušne mrvice i pohajte ih u dubokom ulju. Kada dobiju lijepu boju izvadite ih iz ulja, ocijedite na papirnatom ubrusu, posolite i poslužite uz umak.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom