Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih makaruna
125 g šparoga
100 g pancete
75 g tvrdog ribanog sira po želji
Sol i svježe mljeveni biber
Malo maslinovog ulja
Priprema

Skuhajte Aurelia svježe makarune u slanoj vodi i ocijedite ih.
Na vrućoj tavi pržite pancetu dok ne postane hrskava. U masnoću i pancetu dodajte šparoge i sotirajte ih 2 – 3 minute.
Kada šparoge malo omekšaju, ali i dalje ostanu hrskave, dodajte kuhane makarune i sve skupa pomiješajte kako bi masnoća obložila tjesteninu. Začinite po želji.
Prije posluživanja poprskajte s malo kvalitetnog maslinovog ulja i po jelu naribajte tvrdi sir.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija