Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih makaruna
125 g šparoga
100 g pancete
75 g tvrdog ribanog sira po želji
Sol i svježe mljeveni biber
Malo maslinovog ulja
Priprema

Skuhajte Aurelia svježe makarune u slanoj vodi i ocijedite ih.
Na vrućoj tavi pržite pancetu dok ne postane hrskava. U masnoću i pancetu dodajte šparoge i sotirajte ih 2 – 3 minute.
Kada šparoge malo omekšaju, ali i dalje ostanu hrskave, dodajte kuhane makarune i sve skupa pomiješajte kako bi masnoća obložila tjesteninu. Začinite po želji.
Prije posluživanja poprskajte s malo kvalitetnog maslinovog ulja i po jelu naribajte tvrdi sir.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte