Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih makaruna
125 g šparoga
100 g pancete
75 g tvrdog ribanog sira po želji
Sol i svježe mljeveni biber
Malo maslinovog ulja
Priprema

Skuhajte Aurelia svježe makarune u slanoj vodi i ocijedite ih.
Na vrućoj tavi pržite pancetu dok ne postane hrskava. U masnoću i pancetu dodajte šparoge i sotirajte ih 2 – 3 minute.
Kada šparoge malo omekšaju, ali i dalje ostanu hrskave, dodajte kuhane makarune i sve skupa pomiješajte kako bi masnoća obložila tjesteninu. Začinite po želji.
Prije posluživanja poprskajte s malo kvalitetnog maslinovog ulja i po jelu naribajte tvrdi sir.

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem