Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom

Sastojci
250 g Aurelia fuža
90 g miješanih zelenih i crnih maslina bez koštica
20 g svježe rikole
30 g peršina sitno kosanog
1/4 glavice crvenog luka
60 feta sira
200 g cherry rajčica
60 g svježih krastavaca
75 g kulena ili kulenove seke
Mediteranski dresing
1/2 žličice češnjaka u prahu
1/2 žličice sušenog origana
1/2 žličice sušenog bosiljaka
30 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica vinskog octa
sol i papar po želji
Priprema

Kuhajte Aurelia svježe fuže 3 minute u slanoj kipućoj vodi. Ocijedite i ohladite.

Pomiješajte sastojke za dresing na dnu velike posude. U istu posudu dodajte kuhanu i ohlađenu) Aurelia svježu tjesteninu, masline, rikolu, peršin, crveni luk, cherry rajčice, fetu, krastavac i kulen ili kulenovu seku. Promiješajte i poslužite odmah ili pustite da se ohladi u hladnjaku.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom