Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom

Sastojci
250 g Aurelia fuža
90 g miješanih zelenih i crnih maslina bez koštica
20 g svježe rikole
30 g peršina sitno kosanog
1/4 glavice crvenog luka
60 feta sira
200 g cherry rajčica
60 g svježih krastavaca
75 g kulena ili kulenove seke
Mediteranski dresing
1/2 žličice češnjaka u prahu
1/2 žličice sušenog origana
1/2 žličice sušenog bosiljaka
30 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica vinskog octa
sol i papar po želji
Priprema

Kuhajte Aurelia svježe fuže 3 minute u slanoj kipućoj vodi. Ocijedite i ohladite.

Pomiješajte sastojke za dresing na dnu velike posude. U istu posudu dodajte kuhanu i ohlađenu) Aurelia svježu tjesteninu, masline, rikolu, peršin, crveni luk, cherry rajčice, fetu, krastavac i kulen ili kulenovu seku. Promiješajte i poslužite odmah ili pustite da se ohladi u hladnjaku.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika