Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka

Sastojci
250 g Aurelia tortellona sa 4 vrste sira
100 g grčkog jogurta
2 češanja češnjaka
1/2 limuna ili limete
ulje za prženje
sol i biber po želji
Priprema

Svježe tortellone pržite u dubokom ulju 3 – 5 minuta dok ne dobiju laganu boju. Pazite da vam ne zagore i da ih ne prepečete. Gotove tortellone posložite na papirnati ubrus kako bi ocijedili višak ulja.

Grčki jogurt, sok limuna ili limete, sitno sjeckani češnjak i začine pomiješajte u umak. Servirajte uz pržene i posoljene hrskave tortellone.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte