Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka

Sastojci
250 g Aurelia tortellona sa 4 vrste sira
100 g grčkog jogurta
2 češanja češnjaka
1/2 limuna ili limete
ulje za prženje
sol i biber po želji
Priprema

Svježe tortellone pržite u dubokom ulju 3 – 5 minuta dok ne dobiju laganu boju. Pazite da vam ne zagore i da ih ne prepečete. Gotove tortellone posložite na papirnati ubrus kako bi ocijedili višak ulja.

Grčki jogurt, sok limuna ili limete, sitno sjeckani češnjak i začine pomiješajte u umak. Servirajte uz pržene i posoljene hrskave tortellone.

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem