Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka

Sastojci
250 g Aurelia tortellona sa 4 vrste sira
100 g grčkog jogurta
2 češanja češnjaka
1/2 limuna ili limete
ulje za prženje
sol i biber po želji
Priprema

Svježe tortellone pržite u dubokom ulju 3 – 5 minuta dok ne dobiju laganu boju. Pazite da vam ne zagore i da ih ne prepečete. Gotove tortellone posložite na papirnati ubrus kako bi ocijedili višak ulja.

Grčki jogurt, sok limuna ili limete, sitno sjeckani češnjak i začine pomiješajte u umak. Servirajte uz pržene i posoljene hrskave tortellone.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Tortelloni-s-hummusom-2
Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom