Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom

Sastojci
250 g Aurelia fuža
140 g grčkog jogurta
2 žlice ili 30 g majoneze
1 limeta, iscijeđena
1 žlica meda
1 žlica mljevenog kima
1 žličica čilija u prahu
1 žličica soli
1 žličica dimljene paprike
1 manja limenka graha po izboru
1 manja limenka kukuruza šećerca
1 jalapeño papričica (po želji)
1 rajčica
1 glavica crvenog luka
svježi peršin ili cilantro po želji
Priprema

Skuhajte Aurelia svježu tjesteninu prema uputama – 3 minute u kipućoj slanoj vodi. Ocijedite i ohladite.
Napravite preljev od jogurta i majoneze. Dodajte sok od limete, med, kim, sol, čili u prahu i dimljenu papriku.
Dodajte tjesteninu i promiješajte da se sjedini. Dodajte grah, jalapeño, kukuruz, rajčicu, peršin ili cilantro i crveni luk. Promiješajte da se sjedini. Poslužite odmah ili ohladite.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom