| 400 g | Aurelia tortellona s ricottom i špinatom |
| 400 ml | domaće kuhane rajčice |
| 100 g | pinjola |
| 1 | crveni luk (srednje veličine, sitno nasjeckan) |
| ½ | ljutog feferona, narezanog na ploškice |
| 60 g | maslaca |
| 2 žlice | maslinovog ulja |
| 1 žlica | paste od češnjaka |
| 2 žličice | pesta a la Genovese |
| 1 manja vezica | peršinovog lista, sitno nasjeckanog |
| Mladi sir s crvenom paprikom za posluživanje | |
| Sol i papar po ukusu |
Jednostavno, mediteranski i s puno okusa – Aurelia tortelloni punjeni ricottom i špinatom u umaku od rajčice, pesta i pinjola, s finalnim dodirom mladog sira s paprikom. Možda su boje talijanske, ali okusi su naši domaći!
Aurelia svježe tjestenine potražite u hladnjacima svih bolje opskrbljenih trgovina te na tržnicama Dolac i Utrina.
Ugostiteljskim objektima dostupne su putem upita na: prodaja@naseklasje.hr

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

