| 400 g | Aurelia svježih krpica (pasutica) |
| 1 | crveni luk (srednje veličine, sitno nasjeckan) |
| 2 žlice | svinjske masti |
| 2 režnja | češnjaka (sitno nasjeckana) |
| 200 g | slanine crne slavonske svinje (sitno narezane) |
| 500 g | kupusa (narezanog na komade 3×3 cm) |
| 10 g | mljevene slatke crvene paprike |
| 100 g | oraha (tostiranih i krupno sjeckanih) |
| 1 manja vezica | peršinovog lista |
| Sol i papar po želji |
Ovo je autorska verzija klasičnih krpica s kupusom (sa zeljem) chefa Tomice Đukića, službenog kuhara hrvatske nogometne reprezentacije. Jelo koje vraća mirise djetinjstva, ali s modernim “chef” potpisom.
Hrskava slanina i tostirani orasi daju ovom tradicionalnom receptu potpuno novu dimenziju.
Aurelia svježe tjestenine potražite u hladnjacima svih bolje opskrbljenih trgovina te na tržnicama Dolac (kad se ponovno otvori) i Utrina.
Ugostiteljskim objektima dostupne su putem upita na: prodaja@naseklasje.hr

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

