| 400 g | Aurelia gourmet raviola s kozjim sirom i crnim maslinama |
| 4 kom | rog paprike |
| 1 paketić | šafrana |
| 2 žličice | kurkume |
| 50 g | tostiranih lješnjaka |
| 400 ml | vrhnja za šlag |
| 1 žličica | češnjaka u prahu |
| ½ žličice | suhog bosiljka |
| ¼ kom | ljutog feferona narezanog na ploškice |
| 4 žlice | maslinovog ulja |
| 125 g | sira Grana Padano |
| Sol, papar |
Jesensko gurmansko iskustvo u kojem se spajaju Aurelia ravioli s kozjim sirom i crnim maslinama i toplina šafrana u savršenom umaku od pečene paprike. Chef Tomica Đukić, kuhar hrvatske nogometne reprezentacije, donosi jelo koje mami osmijeh na lice već pri prvom zalogaju.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

