Ravioli s jadranskim kozicama, tostiranim mrvicama, inćunima i svježim smokvama

Sastojci
400 g Aurelia gourmet raviola s jadranskim kozicama
1 manja vezica peršinovog lista (krupno nasjeckanog)
2 režnja češnjaka (narezana na ploškice)
2 kom bijelog peciva, npr. kajzerice (osušene i narezane na kockice)
35 g inćuna
1 žličica ljute tucane paprike
120 g sira Grana Padano
8 kom svježih smokava
Maslinovo ulje (po potrebi)
Origano (po želji)
Sol, papar
Priprema

Aurelia svježi crni ravioli s jadranskim kozicama: spoj mora i kontinenta u svakom zalogaju.

Tjestenina bojana sipinim crnilom, punjena sočnim kozicama iz Jadrana, napravljena od baranjske durum pšenice i svježe pripremljena bez konzervansa i kompromisa.

Chef Tomica Đukić, službeni kuhar naše nogometne reprezentacije, još jednom donosi recept koji spaja more i kopno!

  1. Od kockica peciva napraviti mrvice: usitniti u multipraktiku, ali neka ostanu krupnije.
  2. Na tavu dodati maslinovo ulje i zagrijati na srednje jakoj vatri.
  3. Ubaciti inćune i češnjak te lagano upržiti dok ne puste aromu.
  4. U međuvremenu skuhati raviole u lagano posoljenoj vodi.
  5. U tavicu dodati ljutu tucanu papriku i maknuti s vatre.
  6. U drugoj tavi ugrijati maslinovo ulje, dodati mrvice i upržiti do zlatno-žute boje, začiniti origanom.
  7. Kuhane raviole prebaciti u tavicu s inćunima, posoliti, popapriti i podliti s malo vode u kojoj se kuhala tjestenina. Dodati peršin i ribani Grana Padano.
  8. Sve dobro izmiješati i poslužiti u toplom tanjuru.
  9. Po vrhu posipati tostirane mrvice te složiti narezane svježe smokve po želji.
Aurelia-gourmet-ravioli-s-kozjim-sirom-i-crnim-maslinama-u-umaku-od-pecene-paprike-i-safrana
Aurelia ravioli s kozjim sirom i crnim maslinama u umaku od pečene paprike i šafrana
Aurelia svježi ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanom i kockicama suhih svinjskih obrazina
Ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanima i kockicama suhih svinjskih obrazina
Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka
Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka
Aurelia-etno-tjestenine-s-toskanskim-keljom-rastikom-i-tostiranim-ljesnjacima
Etno tjestenine s toskanskim keljom, raštikom i tostiranim lješnjacima
ravioli_tikvice_-bukovace_u_umaku_od_krem_sira_sa_sparogama_mini
Ravioli punjeni tikvicama i bukovačama u umaku od krem sira sa šparogama
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Pregled privatnosti

NAŠE KLASJE d.o.o., Raška 35, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 62858712399, (u daljnjem tekstu NAŠE KLASJE d.o.o.) posebno se raduje Vašoj posjeti našim internetskim stranicama te Vašem zanimanju za našu tvrtku i proizvode. Zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo ozbiljno, te se obvezujemo na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

NAŠE KLASJE d.o.o. prepoznaje važnost Vaše zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka te želi da se prilikom posjeta našim internetskim stranicama osjećate ugodno. Kada prikupljamo Vaše osobne podatke ili kada ih dijelite s nama, mi ih upotrebljavamo u skladu s ovom Politikom zaštite privatnosti. Politika zaštite privatnosti