| 400 g | Aurelia raviola s tikvicama i bukovačama |
| 100 ml | maslinovog ulja |
| 1 kom | ljute papričice (narezane na kolutiće) |
| 250 g | šparoga |
| 1 žlica | Dijon senfa |
| 250 g | krem sira |
| 50 g | maslaca |
| 1 žlica | paste od češnjaka |
| 125 g | Parmigiano Reggiana, svježe naribanog |
| Sok od ½ limuna | |
| Sol, papar po ukusu | |
| Svježi matičnjak (za dekoraciju) | |
| Manja vezica svježeg vlasca, sitno sjeckanog |
Kad chef Tomica Đukić, kulinarski strateg naše nogometne reprezentacije, kuha – znate da je pred vama jelo koje ubjedinjuje tehniku, sezonalnost i domaći štih. Lagano, profinjeno i savršeno za sezonu kad priroda nudi svoje najbolje.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

