Pripremite tučenu ricottu. U hladnu ricottu dodajte puno soli i koricu limuna te ju tucite dok ne dobijete kremu, a zatim ju vratite u hladnjak da se hladi do serviranja.
Skuhajte Aurelia pappardelle i sačuvajte cca. ½ šalice škrobne vode.
Na zagrijanu tavu rastopite maslac, dodajte sitno sjeckani češnjak, sol i papar te kuhajte 1 minutu. Dodajte grašak i zakuhajte par minuta, a zatim dodajte par žlica škrobne vode. Kuhajte 2 minute, a zatim promiješajte s kuhanom tjesteninom.
Poslužite s tučeno ricottom, trganim kriškama pršuta, polijte s malo maslinovog ulja, pospite svježim biljem i svježe mljevenim biberom.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

