U wok ili običnoj velikoj tavi zagrijte ulje. Dodajte na trakice narezan crveni luk. Pustite 5 minuta da povrće omekša. Dodajte sitno kosani češnjak, na kockice narezanu papriku i brokulu. Pirjajte 5 minute dok povrće ne omekša.
Pomiješajte soja umak, med ili smeđi šeće, kukuruzni škrob i đumbir i smjesom prelijte povrće. Kuhajte dok se umak ne zgusne. Umiješajte kuhane Aurelia raviole s jadranskim kozicama. Poslužite sa sjeckanim mladim lukom i sjemenkama sezama.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

