Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka

Sastojci
250g Aurelia tortelloni 4 vrste sira
110 g maslaca
1 žlica nasjeckanog luka šalot
½ žličice sitno naribane limunove kore
1 žlica nasjeckanog svježeg bosiljka
- parmezan
- nasjeckani svježi bosiljak
Priprema

U malom lončiću otopite putar na laganoj vatri. Dodajte nasjeckani luk šalot te povremeno miješajući pirjajte oko dvije minute dok luk ne omekša. Umiješajte limunovu koru, limunov sok i bosiljak te kuhajte još dvije minute. Začinite solju i paprom prema vlastitoj želji.

Dok se umak kuha u velikom loncu skuhajte Aurelia tortellone prema uputama na pakiranju. Ocijedite ih te stavite u tanjure, prelijte umakom od putra te lagano promiješajte.

Pospite parmezanom i nasjeckanim bosiljkom te odmah servirajte.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom