Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka

Sastojci
250g Aurelia tortelloni 4 vrste sira
110 g maslaca
1 žlica nasjeckanog luka šalot
½ žličice sitno naribane limunove kore
1 žlica nasjeckanog svježeg bosiljka
- parmezan
- nasjeckani svježi bosiljak
Priprema

U malom lončiću otopite putar na laganoj vatri. Dodajte nasjeckani luk šalot te povremeno miješajući pirjajte oko dvije minute dok luk ne omekša. Umiješajte limunovu koru, limunov sok i bosiljak te kuhajte još dvije minute. Začinite solju i paprom prema vlastitoj želji.

Dok se umak kuha u velikom loncu skuhajte Aurelia tortellone prema uputama na pakiranju. Ocijedite ih te stavite u tanjure, prelijte umakom od putra te lagano promiješajte.

Pospite parmezanom i nasjeckanim bosiljkom te odmah servirajte.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom
Špageti puttanesca
Špageti Puttanesca