| 250 g | Aurelia Gourmet raviola s pancetom i suhim šljivama |
| 30 g | maslaca |
| 1 | ljutika, sjeckana |
| 2 češnja | češnjaka |
| 100 g | paste od rajčice |
| 1/2 žličice | tucane ljute paprike |
| 2 žlice ili 35 ml | Votke |
| 120 ml | vrhnja za kuhanje |
| 45 g | parmezana, naribanog |
| Bosiljak | |
| Sol i papar |
U velikoj tavi na srednje jakoj vatri otopite maslac. Dodajte ljutiku i češnjak te pržite dok luk ne omekša. Dodajte pastu od rajčice i ljutu papriku. Miješajte i kuhajte dok pasta ne počne tamniti, cca. 5 minuta. Podlijte votkom i miješajte da se sastojci sljube. Dodajte vrhnje i podlijte umak s malo škrobne vode u kojoj se kuhala tjestenina, cca. 1/4 šalice. Začinite po želji i kuhajte dok se umak ne reducira. Maknite ga s vatre i u umak umiješajte pola količine ribanog sira.
Kuhane raviole umiješajte u umak i poslužite s još parmezana i natrganim listićima bosiljka.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

