| 400 g | Aurelia svježih krpica |
| 1 glavica | crvenog luka |
| 1 češanj | češnjaka |
| 1 cm | đumbira |
| 1 kg | kupusa (mala glavica) |
| Malo ulja | |
| Tucane ljute paprika | |
| Soli | |
| 20 ml | soja sosa |
| 15 g ili 1 žlica | šećera |
| 30 g | sezama |
| Mladi luk |
Na zagrijanom ulju popržite crveni luk i sitno sjeckani češanj češnjaka i ribani đumbir. Luku dodajte rezani kupus i pržite dok kupus ne povene. Nakon 10, 15 minuta kada kupus počne venuti i poprimati lijepu zlatnu boju dodajte i šećer kako bi se kupus karamelizirao. Dodajte soja sos i ostale začine, a onda i kuhane Aurelia krpice. Ostavite na vatri par minuta, a onda servirajte s tostiranim sezamom i tanko rezanim svježim mladim lukom.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

