Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule

Sastojci
250g Aurelia Ravioli ovčji sir
1 velika brokula
4 šnite slanine
200g skute
3 češnja češnjaka
1 jaje
- sol
- papar
- ribani sir
Priprema

Na pari skuhajte brokulu. Na maslinovom ulju popržite češnjak izrezan na listiće, ali pazite da ne potamni. Dodajte slaninu izrezanu na prutiće. Kada postane hrskava maknite s vatre. Dodajte sir i jaje pa pomiješajte. Posolite i popaprite. Dodajte skutu. U dosta vode raviole kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha