Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule

Sastojci
250g Aurelia Ravioli ovčji sir
1 velika brokula
4 šnite slanine
200g skute
3 češnja češnjaka
1 jaje
- sol
- papar
- ribani sir
Priprema

Na pari skuhajte brokulu. Na maslinovom ulju popržite češnjak izrezan na listiće, ali pazite da ne potamni. Dodajte slaninu izrezanu na prutiće. Kada postane hrskava maknite s vatre. Dodajte sir i jaje pa pomiješajte. Posolite i popaprite. Dodajte skutu. U dosta vode raviole kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom