Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od tri vrste sira

Sastojci
250 g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
25ml slatkog vrhnja
25g gaude
25g gorgonzole
10g parmezana
1 žlica mlijeka
- muškatni oraščić
Priprema

U posudu ulijte slatkog vrhnje mlijeko, pa dodajte sira Gaude i nekog pikantnog sira (Gorgonzola), parmezan sir narezan na kockice ili nariban. Stavite grijati na laganoj vatri stalno miješajući dok se sir ne otopi. Na kraju dodajte začine: papar i muškatni oraščić. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem