Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od tri vrste sira

Sastojci
250 g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
25ml slatkog vrhnja
25g gaude
25g gorgonzole
10g parmezana
1 žlica mlijeka
- muškatni oraščić
Priprema

U posudu ulijte slatkog vrhnje mlijeko, pa dodajte sira Gaude i nekog pikantnog sira (Gorgonzola), parmezan sir narezan na kockice ili nariban. Stavite grijati na laganoj vatri stalno miješajući dok se sir ne otopi. Na kraju dodajte začine: papar i muškatni oraščić. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom