| 400 g | Aurelia gourmet raviola s jadranskim kozicama |
| 1 manja vezica | peršinovog lista (krupno nasjeckanog) |
| 2 režnja | češnjaka (narezana na ploškice) |
| 2 kom | bijelog peciva, npr. kajzerice (osušene i narezane na kockice) |
| 35 g | inćuna |
| 1 žličica | ljute tucane paprike |
| 120 g | sira Grana Padano |
| 8 kom | svježih smokava |
| Maslinovo ulje (po potrebi) | |
| Origano (po želji) | |
| Sol, papar |
Aurelia svježi crni ravioli s jadranskim kozicama: spoj mora i kontinenta u svakom zalogaju.
Tjestenina bojana sipinim crnilom, punjena sočnim kozicama iz Jadrana, napravljena od baranjske durum pšenice i svježe pripremljena bez konzervansa i kompromisa.
Chef Tomica Đukić, službeni kuhar naše nogometne reprezentacije, još jednom donosi recept koji spaja more i kopno!

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

