| 400 g | Aurelia etno tjestenine |
| 8 list ova | toskanskog kelja |
| 6 list ova | raštike |
| 2 žlice | maslinovog ulja |
| 50 g | maslaca |
| 2 | šalot luka (narezan na tanke ploškice) |
| 1 | ljuti feferon (narezan na ploškice) |
| 2 žličice | crvene slatke paprike |
| 1 žličica | provansalske mješavine |
| 125 g | Grana Padano sira (svježe naribanog) |
| 100 g | tostiranih lješnjaka |
| Muškatni oraščić po želji (svježe nariban) | |
| Sok pola limuna | |
| Sol i papar |
Aurelia etno tjestenine (makaruni, fuži ili pljukanci) s toskanskim keljom, raštikom i tostiranim lješnjacima, jesensko-ljetni okusi u savršenom balansu!
Evo kako jednostavne, sezonske namirnice poput kelja i raštike mogu postati prava gurmanska poslastica.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

