| 400 g | Aurelia raviola punjenih s vrganjima |
| 2 glavice | luka, sitno nasjeckane |
| 320 g | suhih svinjskih obraza, narezanih na kockice |
| 2 žličice | paste od češnjaka |
| 1 | žuta paprika, narezana na kockice |
| 1 | srednje veliki patliđan, narezan na kockice |
| 125 g | sira Grana Padana, svježe naribanog |
| Sol i papar | |
| Mikro bilje za dekoraciju po želji |
Aurelia svježi ravioli punjeni vrganjima s paprikom, patliđanom i hrskavim kockicama suhih svinjskih obrazina. Savršen spoj jesenskih okusa idealan za bablje ljeto kada priroda daruje svoje najbogatije plodove.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Izgradnja i opremanje u svrhu povećanja konkurentnosti iefikasnosti poduzeća Naše Klasje d.o.o.

