Ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanima i kockicama suhih svinjskih obrazina

Sastojci
400 g Aurelia raviola punjenih s vrganjima
2 glavice luka, sitno nasjeckane
320 g suhih svinjskih obraza, narezanih na kockice
2 žličice paste od češnjaka
1 žuta paprika, narezana na kockice
1 srednje veliki patliđan, narezan na kockice
125 g sira Grana Padana, svježe naribanog
Sol i papar
Mikro bilje za dekoraciju po želji
Priprema

Aurelia svježi ravioli punjeni vrganjima s paprikom, patliđanom i hrskavim kockicama suhih svinjskih obrazina. Savršen spoj jesenskih okusa idealan za bablje ljeto kada priroda daruje svoje najbogatije plodove.

  1. Na srednje ugrijanu tavicu dodamo kockice suhih svinjskih obrazina i pržimo dok ne postanu hrskave.
  2. Izvadimo ih iz tavice, a na ostatak masnoće dodamo luk šalot, kratko popržimo dok povene, zatim dodamo papriku i pustimo da se lagano pirja.
  3. U međuvremenu stavimo ravioli kuhati u lagano zasoljenu vodu.
  4. Dodamo patliđan i pastu od češnjaka u tavicu, začinimo solju i paprom i pustimo da se lagano kuha.
  5. Kuhanu tjesteninu direktno iz vode dodamo u tavicu, sve skupa promiješamo i prokuhamo cca 1 minutu. Maknemo s vatre, naribamo Grana Padano i sve poslužimo.
  6. Na vrh posložimo kockice hrskavih suhih obrazina i ukrasimo svježim mikro biljem.
Aurelia-gourmet-ravioli-s-kozjim-sirom-i-crnim-maslinama-u-umaku-od-pecene-paprike-i-safrana
Aurelia ravioli s kozjim sirom i crnim maslinama u umaku od pečene paprike i šafrana
Aurelia-gourmet-ravioli-s-jadranskim-kozicama-tostiranim-mrvicama-incunima-i-svjezim-smokvama
Ravioli s jadranskim kozicama, tostiranim mrvicama, inćunima i svježim smokvama
Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka
Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka
Aurelia-etno-tjestenine-s-toskanskim-keljom-rastikom-i-tostiranim-ljesnjacima
Etno tjestenine s toskanskim keljom, raštikom i tostiranim lješnjacima
ravioli_tikvice_-bukovace_u_umaku_od_krem_sira_sa_sparogama_mini
Ravioli punjeni tikvicama i bukovačama u umaku od krem sira sa šparogama
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Pregled privatnosti

NAŠE KLASJE d.o.o., Raška 35, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 62858712399, (u daljnjem tekstu NAŠE KLASJE d.o.o.) posebno se raduje Vašoj posjeti našim internetskim stranicama te Vašem zanimanju za našu tvrtku i proizvode. Zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo ozbiljno, te se obvezujemo na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

NAŠE KLASJE d.o.o. prepoznaje važnost Vaše zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka te želi da se prilikom posjeta našim internetskim stranicama osjećate ugodno. Kada prikupljamo Vaše osobne podatke ili kada ih dijelite s nama, mi ih upotrebljavamo u skladu s ovom Politikom zaštite privatnosti. Politika zaštite privatnosti