Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka

Sastojci
250g Aurelia tortelloni 4 vrste sira
1 velika rajčica
50g sušenih rajčica u ulju, ocijeđenih
20g maslaca
1 i ½ brašna
200ml mlijeka
60g vrhnja za kuhanje
- sol
- papar
25g naribanog parmezana
2 žlice nasjeckanog svježeg bosiljka
Priprema

U veliki lonac stavite kuhati tortellone i rajčicu na koju ste na dnu lagano zarezali „X“.  Kuhajte 3 minute , ocijedite tortellone, a rajčici ogulite kožicu te ju nasjeckajte.

Sušene rajčice sameljite u blenderu u kremu. U dubokoj tavi otopite putar na laganoj vatri te zgnječeni češnjak prepržite oko pola minute, dodajte brašno te stalno miješajući prepržite još otprilike 1 minutu. Polako umiješajte mlijeko i vrhnje za kuhanje. dodajte kremu od sušenih rajčica te sol i papar prema ukusu te pustite da se kuha dok ne zakipi, stalno miješajući. Nakon što je umak zakipio dodajte parmezan i nasjeckanu rajčicu te uz stalno miješanje kuhajte dok se sir ne otopi. Dodajte 1 žlicu nasjeckanog svježeg bosiljka.

Pomiješajte umak sa skuhanim tortellonima te ukrasite ostatkom bosiljka..

Aurelia-tortelloni-punjeni-ricottom-i-spinatom-u-umaku-od-rajcice-pesta-i-pinjola
Tortelloni ricotta – špinat u umaku od rajčice, pesta, pinjola s mladim sirom s paprikom
Krpica s kupusom (sa zeljem) chefa Tomice Đukića
Krpica s kupusom (sa zeljem) chefa Tomice Đukića
Aurelia_svježi_fuži_s_makom_malinama_kupinama_mini
Fuži u slatkoj, kremastoj varijanti s makom i voćem
Aurelia-gourmet-ravioli-s-kozjim-sirom-i-crnim-maslinama-u-umaku-od-pecene-paprike-i-safrana
Aurelia ravioli s kozjim sirom i crnim maslinama u umaku od pečene paprike i šafrana
Aurelia-gourmet-ravioli-s-jadranskim-kozicama-tostiranim-mrvicama-incunima-i-svjezim-smokvama
Ravioli s jadranskim kozicama, tostiranim mrvicama, inćunima i svježim smokvama
Aurelia svježi ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanom i kockicama suhih svinjskih obrazina
Ravioli s vrganjima, paprikom, patliđanima i kockicama suhih svinjskih obrazina
Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka
Ravioli s ovčjim sirom u umaku od crnog češnjaka
Aurelia-etno-tjestenine-s-toskanskim-keljom-rastikom-i-tostiranim-ljesnjacima
Etno tjestenine s toskanskim keljom, raštikom i tostiranim lješnjacima
ravioli_tikvice_-bukovace_u_umaku_od_krem_sira_sa_sparogama_mini
Ravioli punjeni tikvicama i bukovačama u umaku od krem sira sa šparogama
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Pregled privatnosti

NAŠE KLASJE d.o.o., Raška 35, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 62858712399, (u daljnjem tekstu NAŠE KLASJE d.o.o.) posebno se raduje Vašoj posjeti našim internetskim stranicama te Vašem zanimanju za našu tvrtku i proizvode. Zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo ozbiljno, te se obvezujemo na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

NAŠE KLASJE d.o.o. prepoznaje važnost Vaše zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka te želi da se prilikom posjeta našim internetskim stranicama osjećate ugodno. Kada prikupljamo Vaše osobne podatke ili kada ih dijelite s nama, mi ih upotrebljavamo u skladu s ovom Politikom zaštite privatnosti. Politika zaštite privatnosti