Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka

Sastojci
250g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
2 žlice nasjeckanog prešina
2 režanj češnjaka oguljenja i smrvljena
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Priprema

Češnjak začinite solju i paprom te jako zdrobite u mužaru, sitno narežite peršin list, zatim sve zajedno promiješajte i dodajte maslinovo ulje. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min i ocijedite. Sve zajedno izmiješajte i po želji pospite naribanim sirom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Tortelloni-s-hummusom-2
Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom