Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka

Sastojci
250g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
2 žlice nasjeckanog prešina
2 režanj češnjaka oguljenja i smrvljena
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Priprema

Češnjak začinite solju i paprom te jako zdrobite u mužaru, sitno narežite peršin list, zatim sve zajedno promiješajte i dodajte maslinovo ulje. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min i ocijedite. Sve zajedno izmiješajte i po želji pospite naribanim sirom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom