Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih tagliatella
150 g oraha
50 g maslaca
2 žlice meda
šećer po želji
Priprema

Jelo našeg djetinjstva! Kad poželite nešto slatko, kvalitetno, a brzo, rezanci s orasima gotovi su za samo pet minuta. Koristite naše svježe tagliatelle, ili našu novu etno tjesteninu: šurlice, makarune ili fuže,  kako bi obogatili i oplemenili ovo tradicionalno jelo, a i ubrzali pripremu ;)

Priprema u samo 5 minuta:

U slanoj vodi skuhajte Aurelia svježe tagliatelle. Bit će kuhane za samo tri minute. Ocijedite ih i umiješajte maslac, po želji dodajte žlicu, dvije meda i šećer te pospite orasima i poslužite.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Tortelloni-s-hummusom-2
Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom