Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih tagliatella
150 g oraha
50 g maslaca
2 žlice meda
šećer po želji
Priprema

Jelo našeg djetinjstva! Kad poželite nešto slatko, kvalitetno, a brzo, rezanci s orasima gotovi su za samo pet minuta. Koristite naše svježe tagliatelle, ili našu novu etno tjesteninu: šurlice, makarune ili fuže,  kako bi obogatili i oplemenili ovo tradicionalno jelo, a i ubrzali pripremu ;)

Priprema u samo 5 minuta:

U slanoj vodi skuhajte Aurelia svježe tagliatelle. Bit će kuhane za samo tri minute. Ocijedite ih i umiješajte maslac, po želji dodajte žlicu, dvije meda i šećer te pospite orasima i poslužite.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom