Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!

Sastojci
250 g Aurelia svježih tagliatella
150 g oraha
50 g maslaca
2 žlice meda
šećer po želji
Priprema

Jelo našeg djetinjstva! Kad poželite nešto slatko, kvalitetno, a brzo, rezanci s orasima gotovi su za samo pet minuta. Koristite naše svježe tagliatelle, ili našu novu etno tjesteninu: šurlice, makarune ili fuže,  kako bi obogatili i oplemenili ovo tradicionalno jelo, a i ubrzali pripremu ;)

Priprema u samo 5 minuta:

U slanoj vodi skuhajte Aurelia svježe tagliatelle. Bit će kuhane za samo tri minute. Ocijedite ih i umiješajte maslac, po želji dodajte žlicu, dvije meda i šećer te pospite orasima i poslužite.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha