Ravioli s bobom

Sastojci
250g Aurelia Ravioli ovčji sir
200-250g Očišćenog boba
1 Žlica limunovog soka
4 Žlice maslinovog ulja
100g Malih rajčica
1 Žlica naribanog parmezana
- Sol
- Papar
Priprema

Bob skuhajte i ocijedite. Vodu u kojoj se kuhao bob sačuvajte. Štapnim mikserom ili u blenderu napravite pire od kuhanog boba. Dodajte sol, papar, limunov sok i oko 150ml vode u kojoj se kuhao bob. U široj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte pire od boba, po potrebi još malo vode u kojoj se kuhao bob da bi dobili strukturu umaka. Umiješajte male rajčice narezane na četvrtine, narezane listiće svježeg bosiljka i kuhajte 1 – 2 minute. Raviole kuhajte 3 min, umješajte u pripremljni umak, pospite parmezanom i poslužite tople.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje