Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana

Sastojci
250g Aurelia Zelene tagliatelle
1 žlica maslinovog ulja
1 Ljutika oguljena i sitno nasjeckana
2 režnja češnjaka oguljena i smrvljena
2 žlice šafrana
150ml Slatkog vrhnja
- Sol
- Papar
Priprema

Ugrijte maslinovo ulje i na laganoj vatri popržite ljutiku i češnjak. Umiješajte šafran i slatko vrhnje i lagano zagrijte. Začinite solju i paprom po ukusu. Prelijte preko zelenih rezanaca.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom