Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima

Sastojci
250g Aurelia Zelene tagliatelle
3 Srednje tikvice
250g Očišćenih škampi
2 Češnja češnjaka
100ml Bijelog vina
- Sol
- Papar
Priprema

Na maslinovom ulju popržite češnjak, dodajte tikvice narezane na kockice, sol, papar. Pirjate oko 5 min.
Dodajte bijelo vino i škampe. Kuhajte još 2 minute. Na kraju dodajte vrhnje i mlijeko.
U dosta vode zelene tagliatelle kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom