Zelene tagliatelle s kremom od sira

Sastojci
250 Aurelia Zelene tagliatelle
50g parmezana
20g masalaca
100ml mlijeka
100ml vrhnja
2 žumanjka
25g brašna
- ulje
- sol
- papar
Priprema

Istucite žumanjke, dodajte sol, papar, mlijeko, vrhnje, brašno. Sastojke dobro umiješajte.
U drugoj posudi izmiješajte naribani sir i maslac. Toj smjesi dodajte smjesu sa žumanjcima i vrhnjem. Skuhajte sve zajedno.
U dosta vode skuhajte zelene tagliatelle, (kuhajte ih 2 min) ocijedite i pomiješajte s kremom od sira.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima