Zelene tagliatelle s kremom od sira

Sastojci
250 Aurelia Zelene tagliatelle
50g parmezana
20g masalaca
100ml mlijeka
100ml vrhnja
2 žumanjka
25g brašna
- ulje
- sol
- papar
Priprema

Istucite žumanjke, dodajte sol, papar, mlijeko, vrhnje, brašno. Sastojke dobro umiješajte.
U drugoj posudi izmiješajte naribani sir i maslac. Toj smjesi dodajte smjesu sa žumanjcima i vrhnjem. Skuhajte sve zajedno.
U dosta vode skuhajte zelene tagliatelle, (kuhajte ih 2 min) ocijedite i pomiješajte s kremom od sira.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom