Zelene tagliatelle s kremom od sira

Sastojci
250 Aurelia Zelene tagliatelle
50g parmezana
20g masalaca
100ml mlijeka
100ml vrhnja
2 žumanjka
25g brašna
- ulje
- sol
- papar
Priprema

Istucite žumanjke, dodajte sol, papar, mlijeko, vrhnje, brašno. Sastojke dobro umiješajte.
U drugoj posudi izmiješajte naribani sir i maslac. Toj smjesi dodajte smjesu sa žumanjcima i vrhnjem. Skuhajte sve zajedno.
U dosta vode skuhajte zelene tagliatelle, (kuhajte ih 2 min) ocijedite i pomiješajte s kremom od sira.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Tortelloni-s-hummusom-2
Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom