Zelene tagliatelle s kozicama

Sastojci
250g Aurelia zelene Tagliatelle
2-3 rajčice srednje veličine
150ml pasirane rajčice
100ml prošeka
4 žlice maslinovog ulja
300g očišćenih repova kozica
1 žlica naribanog parmezana
1 stapka celera
1 češanj češnjaka
- sol
- papar
Priprema

Na ulju kratko popržite stapku celera narezanu na ploškice. Dodajte rajčice, nasjeckani češnjak, pasiranu rajčicu, prošek, sol, papar i pirjajte na laganoj vatri, uz povremeno miješanje, 5-10 minuta. Umiješajte kozice i kuhajte još 2-3 minute. Pred kraj, dodajte narezane listiće bosiljka. Prelijte tople rezance umakom, i posipajte parmezanom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom