Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole

Sastojci
250g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
50g Roqueforta
50g Gorgonzole
- Kiselo vrhnje
- Sol
- Papar
- Origano
Priprema

Na malo maslaca rastopiti roquefort i gorgonzolu. Dodati malo soli i papra. Rastopljenu smjesu dignuti s vatre i dodati 1 veliku žlicu kiselog vrhnja. U dosta vode skuhajte tortellone, (kuhajte ih 3 min) ocijedite i pomiješajte s umakom. Po želji pospite origanom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom