Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole

Sastojci
250g Tortelloni 4 vrste sira
25g margarina
1/2 glavice luka
60ml vrhnja za kuhanje
60g gorgonzole
- kiselo vrhnje
- senf
Priprema

Otopite margarin u tavi i dodajte sitno nasjeckani luk. Pirjajte dok luk ne dobije kristalnu boju i ne omekša. Dodajte vrhnje za kuhanje i zakuhajte. Polako dodavajte komadiće gorgonzole stalno miješajući. Gorgonzola će se otopiti. Smanjite vatru te još malo miješajte. Radi jače arome možete dodati još i malo senfa ili žličicu kiselog vrhnja. Ako vam je umak pregust, dodajte malo mlijeka. U dosta vode skuhajte tortellone, (kuhajte ih 3 min) ocijedite. Sve zajedno izmiješajte.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Klasična tjestenina s piletinom i brokulom
Šufigane-lignjice-1-mia-bednaz
Svježe zelene tagliatelle sa šufiganim lignjicama po Davidu Skoki
Makaruni_s_sparogama_i_pancetom_2
Makaruni sa šparogama i pancetom za samo 5 minuta!
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Tortelloni s tikvicama i graškom na podlozi od tučene ricotte
Makaruni_s_radičem_David_Skoko_2
Makaruni s radičem i pancetom – David Skoko kuha s Aurelia tjesteninom
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha