Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom

Sastojci
250 g Aurelia tortellona s pršutom
2 crvene paprike
1 glavica crvenog luka
1 češanj češnjaka
20 g pinjola
Crnih i zelenih maslina po želji
Aurelia hummus original ili s tartufima
Maslinovo ulje
Origano
Sol i biber
Priprema

U pećnicu zagrijanu na 180°C zapecite paprike i luk. Povrće narežite, prelijte s malo maslinovog ulja, začinite sa soli i sušenim origanom i pecite 20 – 30 minuta uz povremeno miješanje.

Gotovo povrće pomiješajte s kuhanim tortellonima, narezanim maslinama, sitno sjeckanim češnjakom te začinite po želji s maslinovim uljem, soli i biberom. Servirajte na hummusu i pospite s tostiranim pinjolima.

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem