Tortelloni punjeni pršutom s pečenom paprikom i hummusom

Sastojci
250 g Aurelia tortellona s pršutom
2 crvene paprike
1 glavica crvenog luka
1 češanj češnjaka
20 g pinjola
Crnih i zelenih maslina po želji
Aurelia hummus original ili s tartufima
Maslinovo ulje
Origano
Sol i biber
Priprema

U pećnicu zagrijanu na 180°C zapecite paprike i luk. Povrće narežite, prelijte s malo maslinovog ulja, začinite sa soli i sušenim origanom i pecite 20 – 30 minuta uz povremeno miješanje.

Gotovo povrće pomiješajte s kuhanim tortellonima, narezanim maslinama, sitno sjeckanim češnjakom te začinite po želji s maslinovim uljem, soli i biberom. Servirajte na hummusu i pospite s tostiranim pinjolima.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tačkrle-2
Tačkrle s kremicom od vanilije i krušnim mrvicama
Krpice-na-azijski-nacin-2
Krpice sa zeljem na azijski s tostiranim sezamom
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom