Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!

Sastojci
250 g Aurelia svježih makaruna
150 g mljevenog maka
100 - 150 g šećera
100 g maslaca
Priprema

Skuhajte Aurelia svježu tjesteninu po želji. Mi smo za ovaj put koristili naše svježe etno makarune za tradicionalniji i rustikalniji štih. Na tavi otopite maslac na srednje jakoj vatri, dodajte mljeveni mak i šećer, a na kraju i kuhanu tjesteninu. Pomiješajte da se sve sjedini i odmah poslužite.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom