Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!

Sastojci
250 g Aurelia svježih makaruna
150 g mljevenog maka
100 - 150 g šećera
100 g maslaca
Priprema

Skuhajte Aurelia svježu tjesteninu po želji. Mi smo za ovaj put koristili naše svježe etno makarune za tradicionalniji i rustikalniji štih. Na tavi otopite maslac na srednje jakoj vatri, dodajte mljeveni mak i šećer, a na kraju i kuhanu tjesteninu. Pomiješajte da se sve sjedini i odmah poslužite.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Aureli-ravioli-s-pestom-od-bucinih-sjemenki-2
Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom