Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona

Sastojci
250g Aurelia Ravioli Kozji sir i crne masline
300g Šampinjona
100g Naribane mrkve
100g Naribanih tikvica
100ml Punomasnog vrhnja za kuhanje
3-4 Mlada luka narezana na trakice
3 Žlice ulja
20g Maslaca
2 Žlice poprženih pinjola
1 Žlica limunova soka
1 Žlica nasjeckanog peršina
- Sol
- Bijeli papar u prahu
Priprema

Na mješavini maslaca i ulja stavite šampinjone narezane na listiće, mrkvu,tikvice, mladi luk, posolite i pirjajte u vlastitom soku da tekućina ispari. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, popaprite i kuhajte još 1- 2 minute. Skuhajte prema uputi na pakiranju, umješajte u pripremljeni umak, posipajte peršinom, poprženim pinjolima i poslužite uz salatu od matovilca.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha-2
Fettuccine s pestom od medvjeđeg luka i oraha
Šurlice-sa-šparogama-i-balzamikom-2
Šurlice sa šparogama u umaku od balzamika
Salata-rotkvica-fuži-2-Aurelia-svježa-tjestenina
Proljetna salata s fužima, rajčicom, rotkvicama i preljevom od senfa
Zarolane caprese lazanje
Zarolane caprese lazanje
Fettuccine u umaku od pistacija
Fettuccine u umaku od pistacija
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Tortelloni punjeni s četiri vrste sira u umaku od sušenih rajčica i bosiljka
Špageti s piletinom i šparogama
Špageti s piletinom i šparogama
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Zapečeni ravioli u kremastom umaku od vodke i rajčice
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Tortelloni 4 vrste sira u umaku od maslaca, limuna i bosiljka
Špageti s piletinom
Špageti s piletinom