Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona

Sastojci
250g Aurelia Ravioli Kozji sir i crne masline
300g Šampinjona
100g Naribane mrkve
100g Naribanih tikvica
100ml Punomasnog vrhnja za kuhanje
3-4 Mlada luka narezana na trakice
3 Žlice ulja
20g Maslaca
2 Žlice poprženih pinjola
1 Žlica limunova soka
1 Žlica nasjeckanog peršina
- Sol
- Bijeli papar u prahu
Priprema

Na mješavini maslaca i ulja stavite šampinjone narezane na listiće, mrkvu,tikvice, mladi luk, posolite i pirjajte u vlastitom soku da tekućina ispari. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, popaprite i kuhajte još 1- 2 minute. Skuhajte prema uputi na pakiranju, umješajte u pripremljeni umak, posipajte peršinom, poprženim pinjolima i poslužite uz salatu od matovilca.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Hrskavi tortelloni s umakom od jogurta i češnjaka
Ravioli-s-kremom-od-kukuruza-šećerca-i-šafrana,-mladim-špinatom-i-pinjolima-2
Svježi ravioli s kremom od kukuruza šećerca i šafrana, mladim špinatom i pinjolima po Davidu Skoki
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Ljetna salata s Aurelia etno tjesteninom i kulenom
Pohani-ravioli-1
Pohani ravioli sa slatko kiselim umakom
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima
Cacio e pepe sa svježim Aurelia špagetima