Ravioli u umaku od gorgonzole i luka

Sastojci
250 g Aurelia raviola - kozji sir i crne masline
1 žica ulja
1 žlica maslaca
1 luk, sitno narezan
1 češanj češnjaka
175 g plemenitog sira, npr. Gorgonzole
350 g vrhnja za kuhanje
Sol i svježe mljeveni crni biber
Svježi peršin (po želji)
Hrskavi prženi luk za serviranje
Priprema

Zagrijte maslac i ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i pržite dok ne omekša. Dodajte češnjak i pržite još minutu. Posolite i popaprite, ulijte vrhnje i komadiće gorgonzole. Pirjajte na vrlo laganoj vatri oko 10 do 15 minuta dok se sir ne otopi i umak se zgusne. Dodajte svježi peršin i kuhane Aurelia raviole. Promiješajte da se sjedini i premažite tjesteninu. Servirajte uz hrskavi prženi luk.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem