Ravioli s bućom u kremici od smeđeg maslaca (Beurre Noisette)

Sastojci
250 g Aurelia Gourmet raviola s bućom i tostiranim bućinim sjemenkama
50 g maslaca
250 ml vrhnja za kuhanje
1 žlica svježe kadulje, nasjeckane ili 1 žličica suhe kadulje
25 g parmezana, naribanog
1 žlica svježeg peršina, nasjeckanog
50 g oraha, tostiranih i grubo sjeckanih
Sol i svježe mljeveni papar po želji
Priprema

Otopite maslac u velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Zagrijavajte ga dok ne dobije zlatno-smeđu boju, oko 5-8 minuta. Dodajte vrhnje i kadulju te kuhajte još jednu minutu.

Maknite s vatre i umiješajte ribani parmezan, sol, papar i peršin.

Kuhane raviole prelijte s umakom i pospite tostiranim orasima.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom