Ravioli s bućom u kremici od smeđeg maslaca (Beurre Noisette)

Sastojci
250 g Aurelia Gourmet raviola s bućom i tostiranim bućinim sjemenkama
50 g maslaca
250 ml vrhnja za kuhanje
1 žlica svježe kadulje, nasjeckane ili 1 žličica suhe kadulje
25 g parmezana, naribanog
1 žlica svježeg peršina, nasjeckanog
50 g oraha, tostiranih i grubo sjeckanih
Sol i svježe mljeveni papar po želji
Priprema

Otopite maslac u velikoj tavi na srednje jakoj vatri. Zagrijavajte ga dok ne dobije zlatno-smeđu boju, oko 5-8 minuta. Dodajte vrhnje i kadulju te kuhajte još jednu minutu.

Maknite s vatre i umiješajte ribani parmezan, sol, papar i peršin.

Kuhane raviole prelijte s umakom i pospite tostiranim orasima.

Facebook
Pinterest
Email
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Aurelia-ravioli-s-tartufima-holandez-umakom-i-sparogama
Ravioli istarski tartufi sa šparogama i domaćim Holandez umakom
Aureli-špageti-šalša-tuna-2
Aurelia 2u1 svježi špageti i šalša s tunom za dvoje
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke