Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki

Sastojci
250 g Aurelia punjenih raviola
60 g sjemenki bundeve
30 g svježe naribanog parmezana
2 češnja češnjaka
60 g svježeg peršina ili bosiljka (ili oboje)
100 ml maslinovog ulja
Sol i biber po želji
Priprema

Bučine sjemenke tostirajte pa ih s ostalim sastojcima stavite u blender i blendajte dok se ne sjedine. Po potrebi smjesu možete razrijediti s još malo maslinovog ulja kako biste dobili željenu konzistenciju umaka.

Skuhajte Aurelia svježe punjene raviole i u još vruću i ocijeđenu umiješajte pesto. Servirajte s još malo naribanog sira.

Aurelia punjeni ravioli: Ravioli ovčji sir, Ravioli istarski tartufi, Kozji sir i crne masline i Ravioli vrganji!

Facebook
Pinterest
Email
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Aurelia-ravioli-s-tartufima-holandez-umakom-i-sparogama
Ravioli istarski tartufi sa šparogama i domaćim Holandez umakom
Aureli-špageti-šalša-tuna-2
Aurelia 2u1 svježi špageti i šalša s tunom za dvoje
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke