Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki

Sastojci
250 g Aurelia punjenih raviola
60 g sjemenki bundeve
30 g svježe naribanog parmezana
2 češnja češnjaka
60 g svježeg peršina ili bosiljka (ili oboje)
100 ml maslinovog ulja
Sol i biber po želji
Priprema

Bučine sjemenke tostirajte pa ih s ostalim sastojcima stavite u blender i blendajte dok se ne sjedine. Po potrebi smjesu možete razrijediti s još malo maslinovog ulja kako biste dobili željenu konzistenciju umaka.

Skuhajte Aurelia svježe punjene raviole i u još vruću i ocijeđenu umiješajte pesto. Servirajte s još malo naribanog sira.

Aurelia punjeni ravioli: Ravioli ovčji sir, Ravioli istarski tartufi, Kozji sir i crne masline i Ravioli vrganji!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Aurelia-makaruni-s-makom
Tjestenina našeg djetinjstva – slatki makaruni s makom i maslacem!
Aurelia-makaruni-s-gljivama-i-spinatom
Kremasti Aurelia makaruni s gljivama, špinatom i parmezanom
Cannelloni s jabukama i višnjama
Cannelloni s jabukama i višnjama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Tjestenina sa slaninom i prokulicama
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Pikantne jesenska šurlice s papričicama i bundevom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Tjestenina s tikvicama, ricottom i bosiljkom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Vegetarijanske lazanje sa svježom tjesteninom
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Tjestenina s plodovima mora inspirirana receptom Mateje Krvarić @uvijekgladna
Meksička-salata-1
Bogata meksička salata sa svježom Aurelia tjesteninom
Zelene tagliatelle s kozicama
Zelene tagliatelle s kozicama i rajčicom