Ravioli punjeni ovčjim sirom s pestom od bučinih sjemenki

Sastojci
250 g Aurelia punjenih raviola
60 g sjemenki bundeve
30 g svježe naribanog parmezana
2 češnja češnjaka
60 g svježeg peršina ili bosiljka (ili oboje)
100 ml maslinovog ulja
Sol i biber po želji
Priprema

Bučine sjemenke tostirajte pa ih s ostalim sastojcima stavite u blender i blendajte dok se ne sjedine. Po potrebi smjesu možete razrijediti s još malo maslinovog ulja kako biste dobili željenu konzistenciju umaka.

Skuhajte Aurelia svježe punjene raviole i u još vruću i ocijeđenu umiješajte pesto. Servirajte s još malo naribanog sira.

Aurelia punjeni ravioli: Ravioli ovčji sir, Ravioli istarski tartufi, Kozji sir i crne masline i Ravioli vrganji!

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom