Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom

Sastojci
250 g Aurelia svježe tjestenine, etno šurlica
300 g trgane pečene piletine
150 g cherry rajčica, prepolovljenih
1/2 glavice crvenog luka, nasjeckanog
1 avokado, narezan na kocke
1/2 crvene čili papričice, ili po želji
Peršina, sitno nasjeckanog
Za dresing:
3 žlice maslinovo ulje
1 žlica Dijon senfa
1 žlica meda
1 češanj češnjaka
Sok 1 limuna
Sušeni origano
Sol i svježe mljeveni biber
Čilija po želji
Priprema

Aurelia svježu tjesteninu (šurlice) skuhajte i ohladite. Sve sastojke stavite u zdjelu i prelijte dresingom. Pažljivo ih promiješajte kako bi avokado zadržao oblik. Poslužite odmah.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem