Klasična tjestenina s piletinom i brokulom

Sastojci
250 g Aurelia svježih špageta
450 g pilećih prsa
350 g brokule
80 g ribanog sira
1 žlica maslinovog ulja
80 g maslaca
sol, papar
Priprema

U vruću i posoljenu vodu stavite kuhati Aurelia svježe špagete i brokulu. Špagetima će trebati 3 minute kuhanja, to će biti dovoljno da se brokula skuha, a da se ne prekuha.

Zagrijte malo maslinovog ulja i na njega staviti peći kockice piletine. Pecite piletinu s obje strane dok malo ne omekša (oko 3 minute sa svake strane).

Piletinu umiješajte u kuhanu tjesteninu i brokulu, začinite po želji i u vruću tjesteninu dodate maslaca. Od topline ostalih sastojaka maslac će se otopiti i sve skupa lijepo povezati. Još jednom promiješajte i poslužite sa ribanim sirom.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom