Caprese salata s tortellonima

Sastojci
250 g Aurelia Tortelloni ricotta&špinat
200 g Mini rajčice
150 g Mozarrella
75 ml Ekstra djevičansko maslinovo ulje
2 žlice Aceto balsamico
1 vezica Svježi bosiljak
Sol i papar
Priprema

• Skuhajte vrećicu Aurelia Tortellona punjenih ricottom i špinatom pa ih ohladite
• Mini rajčice razrežite na pola, a mozzarellu narežite ili natrgajte na manje komade
• Sve stavite u posudu, dodajte listiće bosiljka, lagano posolite i popratite
• Prelijte maslinovim uljem i aceto balsamicom, lagano promješajte i poslužite

Facebook
Pinterest
Email
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem