Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama

Sastojci
1 pakiranje Aurelia 2u1 – zelene tagliatelle i šalše
1 - 2 žlice malinovog ulja
80 ml crnog vina
450 g očišćenih lignji, narezanih na kolutiće
Sjeckani svježi peršin
Sol i začini po želji
Priprema

Zagrijte ulje na umjereno laganoj vatri. Dodajte češnjak i pržite 1 minutu. Dodajte vino i pirjajte još par minuta. Umiješajte #Aurelia šalšu, sol i pustite da prokuha. Dodajte lignje, poklopite i lagano pirjajte dok lignje ne omekšaju, 20 – 30 minuta.

Umiješajte kuhanu Aurelia tjesteninu. Dodajte peršin i kuhajte još par minuta dok se umak ne zgusne. Servirajte s još malo maslinovog ulja i svježim začinima.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-surlice-sa-salsom-spinatom-i-kozjim-sirom-2u1
Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem