Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom

Sastojci
1 pakiranje Aurelia 2u1 šurlice i šalša
1 žlica maslinovog ulja
200 g cherry rajčica, prepolovljenih
120 g mladog špinata
Kozji sir po želji
Sol i svježe mljeveni crni papar
Bosiljak
Priprema

Skuhajte Aurelia svježe šurlice u slanoj vodi, ocijedite, ali sačuvajte 1/2 šalice škrobne vode. Trebat će vam za umak.

Na tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte polovice cherry rajčica i kuhajte cca. 5 minuta. Prelijte ih Aurelia šalšom, dodajte 1/2 šalice škrobne vode i pirjajte 2 minute. Začinite po potrebi, dodajte tjesteninu i umiješajte špinat i bosiljak. Kuhajte još 2 minute ili dok špinat ne povene. Poslužite s kozjim sirom.

Facebook
Pinterest
Email
Caprese salata s tortellonima
Caprese salata s tortellonima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Veganski kremasti fuži s rajčicom, tikvicama i patlidžanima
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Aurelia 2u1 zelene tagliatelle i šalša s crnim vinom i lignjama
Fuzi-s-piletinom-spekom-i-spinatom-2
Fuži sa piletinom, slaninom i špinatom
Salata-Aurelia_surlice-piletina-i-avokado
Ljetna salata sa svježom tjesteninom, trganom piletinom i avokadom
Aurelia-ravioli-s-lukom-i-gorgonzolom-1
Ravioli u umaku od gorgonzole i luka
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem