Aurelia 2u1 – svježe šurlice sa šalšom, špinatom i kozjim sirom

Sastojci
1 pakiranje Aurelia 2u1 šurlice i šalša
1 žlica maslinovog ulja
200 g cherry rajčica, prepolovljenih
120 g mladog špinata
Kozji sir po želji
Sol i svježe mljeveni crni papar
Bosiljak
Priprema

Skuhajte Aurelia svježe šurlice u slanoj vodi, ocijedite, ali sačuvajte 1/2 šalice škrobne vode. Trebat će vam za umak.

Na tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte polovice cherry rajčica i kuhajte cca. 5 minuta. Prelijte ih Aurelia šalšom, dodajte 1/2 šalice škrobne vode i pirjajte 2 minute. Začinite po potrebi, dodajte tjesteninu i umiješajte špinat i bosiljak. Kuhajte još 2 minute ili dok špinat ne povene. Poslužite s kozjim sirom.

Facebook
Pinterest
Email
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Pappardelle s graškom, ricottom, pršutom i začinskim biljem
Ravioli-i-bechamel-s-koprivom-i-ljesnjacima-2
Gourmet ravioli s bešamelom od koprive i soubise umakom
Aurelia-ravioli-kozice-sa-stir-fry-povrcem-1-1
Gourmet ravioli punjeni jadranskim kozicama sa stir fry povrćem
Aurelia-ravioli-s-tartufima-holandez-umakom-i-sparogama
Ravioli istarski tartufi sa šparogama i domaćim Holandez umakom
Aureli-špageti-šalša-tuna-2
Aurelia 2u1 svježi špageti i šalša s tunom za dvoje
Pappardelle-carbonara-2
Raskošna carbonara s Aurelia svježim pappardellama i hrskavom domaćom pancetom
Špageti-cikla-i-pesto-2
Špageti s kremom od pečene cikle s kozjim sirom i pestom
Ravioli-pršut-šljive-u-umaku-od-rajčice-i-votke
Ravioli s pancetom i suhim šljivama u umaku od rajčice i votke
Ravioli-s-bućom-i-kremom-od-smeđeg-maslaca
Ravioli s bućom u kremici od smeđeg maslaca (Beurre Noisette)