Aurelia-2u1-za-web

Aurelia 2 u 1 - svježa tjestenina i šalša sljubljeni u simpatičnom pakiranju za dvoje

Proizvodi bez konzervansa i aditiva, bogatih i prirodnih okusa hrvatske tradicije

Pašta sa šalšom jedno je od onih jela koje bi mogli jesti svaki dan, cijeli dan! Iako se špageti i umak od rajčice povezuju s talijanskim podnebljem, složit ćete se da naše dalmatinske žene ipak pripremaju najbolji umak od rajčice – šalšu

2 u 1 tjestenina i šalša - ZA 2 OSOBE U u 2 MINUTE!

Dalmatinska šalša aromatični je umak koji se satima krčka na luku, češnjaku te maslinovom ulju i mediteranskim začinima. U ovoj kultnoj kombinaciji tjestenine i rajčice sada uistinu možete uživati svaki dan, cijeli dan bez višesatnog ukuhavanja umaka. Novo #Aurelia 2 u 1 pakiranje savršeno je za brze i nutritivno bogate obroke. Idealno sljubljena Aurelia svježa tjestenina od durum krupice sa šalša umakom gotova je za svega par minuta. Naša 2 u 1 pakiranja sadrže količinu proizvoda za dva obroka. Za 2 osobe u 2 minute!

Aurelia svježu šalšu predstavili smo u ljetu 2021. u našim trgovinama na Dolcu i Kupljenovu. Dostupna je u rinfuzi, a riječ je o umaku koji, kao i svi naši ostali proizvodi, ne sadrži konzervanse ni pojačivače okusa.

Reakcije na naš umak bile su i više nego zadovoljavajuće! Stoga smo se bacili na posao i osmislili proizvod koji će vam uštedjeti vrijeme, smanjiti muke po kuhanju i koji će biti dostupan u cijeloj Hrvatskoj… i šire!

Špaget-šalša-za-web

Što sadrže nova Aurelia 2 u 1 pakiranja?

Vrećicu tjestenine od 250 g (špageti, zelene fettuccine ili šurlice bez jaja koje su pogodne za vegane), te pakiranje Aurelia svježe šalše od 160 g.

Priprema:  Tjesteninu kuhajte 2 – 3 minute, a šalšu podgrijte u mikrovalnoj pećnici (prethodno skinite poklopac i pokrovnu foliju) ili u drugoj posudi na štednjaku. Namirnice pomiješajte i uživajte!

Objed za dvoje gotov je u svega par minuta, a s obzirom na to da su okusi univerzalni, umak uvijek možete doradite da godi upravo vašem nepcu. Slobodno dodajte malo čilija za ljutinu ili maslinovo ulje za sočnost i dodatnu aromu. Uz dodatak svježeg peršina i maslina pripremit ćete poznatu tjesteninu alla puttanesca, a uz šalšu uvijek savršeno pristaju tuna, plodovi mora te piletina. Igrajte se sa začinima po želji i nikako nemojte zaboraviti na ribani sir. Tjestenina, šalša i šaka dobrog ribanog sira kombinacija je iz snova. Pašta može svašta stoga dajte svojoj mašti oduška! 😉

Više o šalši pročitajte u našoj priči: Šalša – kraljica ljetnih umaka u kojoj uživamo i zimi!

Nutritivne tablice i vrijednosti proizvoda potražite na poveznici: 2 u 1 proizvodi – Naše klasje d.o.o.

Šalša – kraljica ljetnih umaka u kojoj uživamo i zimi

Medvjeđi luk za zdravlje, proljetni detoks i za pesto uz tjesteninu

Intervju s Marinom Šimunić, direktoricom odjela informatike i voditeljicom EU projekta u tvrtki Naše klasje