Zelene tagliatelle u umaku od rukole i škampa

Sastojci
250g Aurelia zelene tagliatelle
150g Škampa
200g Rukule
50g Pinjola
1 žlica Koncentrata od rajčice
- Luk
- Maslinovo ulje
- Sol
- Papar
Priprema

Na malo maslinovog ulja popržite luk, a zatim popržite i škampe te dodajte koncentrat od rajčice. Propasirajte rukolu i pinjole, dodajte sol i papar. Napravite umak. Umak od rukole pomiješajte sa škampima.
U dosta vode zelene rezance kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona