Zelene tagliatelle u umaku od rukole i škampa

Sastojci
250g Aurelia zelene tagliatelle
150g Škampa
200g Rukule
50g Pinjola
1 žlica Koncentrata od rajčice
- Luk
- Maslinovo ulje
- Sol
- Papar
Priprema

Na malo maslinovog ulja popržite luk, a zatim popržite i škampe te dodajte koncentrat od rajčice. Propasirajte rukolu i pinjole, dodajte sol i papar. Napravite umak. Umak od rukole pomiješajte sa škampima.
U dosta vode zelene rezance kuhajte 2 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Proljetni Aurelia tortelloni sa šparogama u umaku od vina, maslaca i graška
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Mac & Cheese u 5 minuta? Još bolje! Makaruni sa zrelim Cheddarom za samo 3 minute!
Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!
Pripremite tradicionalne rezance s orasima s Aurelia svježim tagliatellama za samo 5 minuta!
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Šurlice ‘Alfredo’ s piletinom – talijanski klasik obogaćen svježom hrvatskom tjesteninom
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama