Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana

Sastojci
250g Aurelia Zelene tagliatelle
1 žlica maslinovog ulja
1 Ljutika oguljena i sitno nasjeckana
2 režnja češnjaka oguljena i smrvljena
2 žlice šafrana
150ml Slatkog vrhnja
- Sol
- Papar
Priprema

Ugrijte maslinovo ulje i na laganoj vatri popržite ljutiku i češnjak. Umiješajte šafran i slatko vrhnje i lagano zagrijte. Začinite solju i paprom po ukusu. Prelijte preko zelenih rezanaca.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole