Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana

Sastojci
250g Aurelia Zelene Tagliatelle
1 žlica maslinovog ulja
1 Ljutika oguljena i sitno nasjeckana
1 Režanj češnjaka oguljena i smrvljena
2 žlice šafrana
150ml Slatkog vrhnja
- Sol
- Papar
Priprema

Ugrijte maslinovo ulje i na laganoj vatri popržite ljutiku i češnjak. Umiješajte šafran i slatko vrhnje i lagano zagrijte. Začinite solju i paprom po ukusu. Prelijte preko zelenih rezanaca.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od sira roqueforta i gorgonzole