Zelene tagliatelle s kozicama

Sastojci
250g Aurelia zelene Tagliatelle
2-3 rajčice srednje veličine
150ml pasirane rajčice
100ml prošeka
4 žlice maslinovog ulja
300g očišćenih repova kozica
1 žlica naribanog parmezana
1 stapka celera
1 češanj češnjaka
- sol
- papar
Priprema

Na ulju kratko popržite stapku celera narezanu na ploškice. Dodajte rajčice, nasjeckani češnjak, pasiranu rajčicu, prošek, sol, papar i pirjajte na laganoj vatri, uz povremeno miješanje, 5-10 minuta. Umiješajte kozice i kuhajte još 2-3 minute. Pred kraj, dodajte narezane listiće bosiljka. Prelijte tople rezance umakom, i posipajte parmezanom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole