Zelene tagliatelle s kozicama

Sastojci
250g Aurelia zelene Tagliatelle
2-3 rajčice srednje veličine
150ml pasirane rajčice
100ml prošeka
4 žlice maslinovog ulja
300g očišćenih repova kozica
1 žlica naribanog parmezana
1 stapka celera
1 češanj češnjaka
- sol
- papar
Priprema

Na ulju kratko popržite stapku celera narezanu na ploškice. Dodajte rajčice, nasjeckani češnjak, pasiranu rajčicu, prošek, sol, papar i pirjajte na laganoj vatri, uz povremeno miješanje, 5-10 minuta. Umiješajte kozice i kuhajte još 2-3 minute. Pred kraj, dodajte narezane listiće bosiljka. Prelijte tople rezance umakom, i posipajte parmezanom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Zeleni rezanci sa šparogama i gorgonzolom
Špageti s gljivama
Špageti s gljivama
Fettuccini s umakom od cikle
Fettuccini s umakom od cikle
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Zelene tagliatelle sa umakom od pečenog patlidžana
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Ravioli kozji sir i crne masline u umaku od šampinjona
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle u umaku od češnjaka i šafrana
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Zelene tagliatelle s tikvicama i škampima
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica
Ravioli punjeni ovčjim sirom s preljevom od krušnih mrvica