Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od tri vrste sira

Sastojci
250 g Aurelia Tortelloni 4 vrste sira
25ml slatkog vrhnja
25g gaude
25g gorgonzole
10g parmezana
1 žlica mlijeka
- muškatni oraščić
Priprema

U posudu ulijte slatkog vrhnje mlijeko, pa dodajte sira Gaude i nekog pikantnog sira (Gorgonzola), parmezan sir narezan na kockice ili nariban. Stavite grijati na laganoj vatri stalno miješajući dok se sir ne otopi. Na kraju dodajte začine: papar i muškatni oraščić. U dosta vode tortellone kuhajte 3 min, ocijedite i pomiješajte s umakom.

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Brze krpice sa zeljem s Aurelia tagliatellama
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Fettuccine s gamberima i graškom u umaku od šampanjca
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Pašta fažol s Aurelia fužima grije dušu u hladne zimske dane
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Kremasti Aurelia fuži s tartufatom i ribanim sirom u samo 5 minuta!
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Makaruni s kobasicom u umaku od rajčice
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Juneći žgvacet s Aurelia šurlicama
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od češnjaka
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Ravioli punjeni ovčjim sirom u umaku od brokule
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Zelene tagliatelle s kremom od sira
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole
Tortelloni punjeni sa četiri vrste sira u umaku od gorgonzole